Now Reading
Джамала презентувала саунтрек до фільму “Ціна правди”

Джамала презентувала саунтрек до фільму “Ціна правди”

В четверг, 21 листопада, презентовано кліп на пісню “Ціна правди” у виконанні Джамали, яка стала офіційним саундтреком однойменного фільму “Ціна правди” й прозвучить у фінальних титрах. Історичний трилер виходить на великі екрани 28 листопада.

Музику до пісні написала Джамала, текст – Джамала разом з Вікторією Платовою.

Режисеркою музичного відео виступила Катя Царик, відома своїми роботами для таких артистів як Наталка Могилевська, гурти “Скрябін” та “С.К.А.Й”, Віра Брежнєва та інших, оператором став Юрій Король, який працював у якості оператора-постановника над повнометражними стрічками “Захар Беркут”, “Сторожова застава”, “Незламна” та інші.

У зйомках взяли участь музиканти оркестру “Віртуози Києва”. Для кліпу були використані кадри із фільму “Ціна правди”.

See Also
blank

“Мене вразила історія, що послужила основою для картини. Події фільму розгортаються під час одного з найбільш трагічних періодів, що замовчувався десятиліттями. У центрі оповідання звичайний журналіст, який проявляє справжній героїзм, щоб донести інформацію про Голодомор до світової громадськості. Як ми знаємо, люди, які не бояться і борються за правду, платять за це високу ціну. Мені близька ця ідея, вона багато в чому перегукується з моєю творчістю”, – відмітила співачка Джамала.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top