Now Reading
12 Вересня жителі Дніпропетровська відсвяткували 234-у річницю!

12 Вересня жителі Дніпропетровська відсвяткували 234-у річницю!

Однією з самих знаменних подій свята стало відкриття нового фонтану біля театру ім. Шевченка та відкритої театральної сцени, на якій вже увечері відбувся показ опери “Кармен” за участю українських та італійських виконавців.

Так само, цього дня, в комплексі “Камелот” проходив фінал чемпіонату по воднолижному спорту – «UKRAINE OPEN 2010». На воднолижному стадіоні змагалися у своїй майстерності і стрибках з трампліну кращі з кращих. Феєричним завершення чемпіонату стало водно-вертолітне шоу.

У парку ім. Шевченка проходили виставки голубів, собак і свято квітів.

Біля театру Опери та балету упродовж усього дня проходив ярмарок народних промислів. Тут можна було не лише помилуватися, але й придбати дерев’яні вироби, прикрашені Петриківським розписом, розкішні прикраси, виконані з бісеру, національні вишиванки і рушники, картини, ткані ляльки та безліч іншого.

У вечорі, на Набережній були організовані концерти на будь-який музичний смак: на Фестивальному причалі виступив Гарик Кричевський, на майданчику біля цирку – «Скрябін» з групою «Пающие трусы», а трохи далі – дискотека просто неба з фаєр-шоу.

Але, як завжди, самим очікуваним та бажаним видовищем для всіх городян став феєрверк. Цього разу він проходив не традиційно з барж на річці, а стартував з Нового моста і був довжиною у 1,5 км, осяявши своїм світлом усе небо міста-іменинника!

See Also
blank

[youtube]HVZqh_XzXcE&[/youtube]

Підготувала: Анастасія Бондарьова

Фото: Роман Радченко, Вадим Трішин

Переклад: Наталія Туренко

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top