Now Reading
ЗСУ отримали від Латвії 7 санітарних броньованих Land Rover

ЗСУ отримали від Латвії 7 санітарних броньованих Land Rover

Латвійська Республіка передала Збройним Силам України сім санітарних легкоброньованих автомобілів Land Rover Defender.

Про це повідомляє Посольство України в Латвії.

Зазначається, що цей внесок є частиною підтримки Латвією зусиль України у сфері євроатлантичної інтеграції. В офіційній церемонії передачі, що відбулась на базі ВПС Латвії у місті Лієлварде, взяли участь віцепрем’єр-міністр — міністр оборони Латвії Артіс Пабрікс та Посол України Олександр Міщенко.

«Боротьба за територіальну цілісність України триває, попри пандемію Covid-19 та наслідки глобального економічного спаду. Латвія має продовжувати допомагати Україні в усьому, що ми можемо запропонувати за цих обставин, оскільки Україна є нашим близьким партнером у сфері військового співробітництва»,

See Also
blank

– підкреслив Артіс Пабрікс.

У ході зустрічі сторони обговорили важливість розвитку міждержавної взаємодії та політичної підтримки України в її євроатлантичних спрямуваннях та боротьбі за територіальну цілісність і суверенітет в умовах протистояння збройній агресії Російської Федерації проти України.

Повідомляється, що на прохання української сторони, Кабінет міністрів Латвійської Республіки ухвалив рішення спрямувати 45 тисяч євро на реалізацію програми реабілітації в Латвії українських військових, які зазнали поранень під час російської агресії проти України.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top