Now Reading
Новорічні та Різдвяні свята у Князівстві Київська Русь

Новорічні та Різдвяні свята у Князівстві Київська Русь

У Древньому Києві Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь») з 19 грудня 2020 р. до 19 січня 2021 р. пройде шоу-програма «Зимова казка» для дітей і дорослих.

На гостей чекають феєричні святкування в стилі Київської Русі, з кінно-трюковими виступами, інтерактивними запальними шоу і традиційними давньослов’янськими розвагами. А також: Головна резиденція Нового Року, катання на конях, атракціон – канатний спуск, майстер-класи, продаж сувенірів ручної роботи, флешмоби, розіграші подарунків, гарячі напої та смачні страви з багаття. Заплануйте веселощі на кілька днів! Адже у Древньому Києві можна залишитися на ніч із комфортом в антуражних середньовічних кімнатах, попередньо забронювавши місця.

За попереднього бронювання можлива ночівля в сучасному будинку поруч з Князівством Київська Русь. Окремо можна організувати верхові прогулянки на конях, прогулянки в екіпажі, а також уроки верхової їзди та верхової стрільби із лука. Влаштуйте собі та близьким святковий зимовий уікенд в атмосфері величної епохи.

Древній Київ у Князівстві Київська Русь – найбільший історико-розважальний комплекс України з територією понад 25 га, де на основі даних сучасної науки, відтворюється повномасштабне місто Древній Київ Х століття.

«Парк Київська Русь» розташований недалеко від Києва сучасного — в 45 хвилинах їзди — в селі Копачів Обухівського району Київської області. Громадський транспорт курсує від станції метро «Видубичі».


Детальніше: parkkyivrus.com

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top