Now Reading
Український позашляховий автобус відзначений нагородою Red Dot Award 2020

Український позашляховий автобус відзначений нагородою Red Dot Award 2020

Перший у світі позашляховий автобус важкого класу Torsus Praetorian нагороджений престижною премією Red Dot Award в категорії Product Design 2020 за видатну якість дизайну. Машина розроблена в партнерстві з незалежною преміальною студією транспортного і промислового дизайну – Werkemotion. Засновником створення автобуса являється українська компанія Pulsar Expo.

Конструкція автобуса унікальна — на повнопривідне і потужне шасі MAN TGS (4х4) встановлено кузов з композитних матеріалів, захищений поліуретановим покриттям Line-X. Не можна не згадати й спеціальні позашляхові шини Michelin.

Понад 60 років премія Red Dot надає конструкторам і компаніям платформу для оцінки кращого дизайну. Кожен з 6500 продуктів, які увійшли в конкурс з 60 країн світу, детально вивчається журі в пошуках найкращих рішень. Протягом декількох днів експерти аналізують естетику, використані матеріали, рівень майстерності, ергономіку і функціональність.

«Для нас велика честь бути відзначеними всесвітньо шанованої нагороди Red Dot, за видатний дизайн нашого знакового Torsus Praetorian. Ми дуже пишаємося тим, що отримали цю нагороду, і це свідчення вмілої роботи команди Torsus і наших партнерів по дизайну в Werkemotion, які разом допомогли побудувати найкрутіший у світі автобус для бездоріжжя».

Вахтанг Дзхукашвілі, засновник і генеральний директор компанії TORSUS

Крім нагороди, з 22 червня 2020 року автобус Torsus Praetorian експонуватиметься на виставці «Дизайн на сцені» в музеї Red Dot Design Museum Essen, де всі відзначені нагородами вироби представлять для загального огляду.

Одночасно автобус Torsus Praetorian також буде представлений на онлайн-виставці на сайті Red Dot і в щорічнику Red Dot Design Yearbook 2020/2021, який виходить в липні 2020 року.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top