Now Reading
Відбувся перший виїзний конкурсний шоу-концерт “FORTUNE” у заміському закладі “Голд Фіш”.

Відбувся перший виїзний конкурсний шоу-концерт “FORTUNE” у заміському закладі “Голд Фіш”.

Пообіцявши 24 червня зробити конкурсний шоу-концерт на природі, організатори додержали слова, і 19 серпня в заміському закладі “Голд Фіш”  (м. Новомосковськ) відбулася неформальна зустріч, як вже постійних глядачів концерту, так і нових партнерів і друзів продюсерського центру.

У концерті брали участь 20 учасників. Ряди “фортунчиків” цього разу поповнили театральна студія “Без куліс”, що відкривала концерт; інструментальний дует “Натхнення” (Кутакова Ольга – скрипка і Дарина Чернишь – гітара); сама юна виконавиця Валерія Зінчук, яка виступала в двох номінаціях – вокал і хореографія; підкорила глядачів образом Мерилін Монро Ганна Злючая; Марина Оликсієнко своїм виконанням зачарувала усіх глядачів, і Компанія «Zepter Інтернаціонал» у вдячність за дароване задоволення подарувала Марині набір чудових ножів; представник оригінального жанру Володимир Кривий виступав в двох номінаціях – вокал і розмовний жанр, його авторські гуморески примушували глядачів посміхатися; викликав бурю емоцій Артем Мирошник і його прекрасний саксофон; приємним подарунком усім глядачам був виступ вже відомої в нашому регіоні музичної групи “MASS”; “U.S.O.P”. – група, що вже спробувала свої сили в проекті “Х-фактор”, заслужила на оплески і наших глядачів; справжнім відкриттям вечора стала рок-група “LinKor” яка вперше в історії Фортуни заспівала пісню на біс, оскільки зал не хотів відпускати артистів.

Усі “фортунчики”, що виступали на вечері, отримують підтримку продюсерського центру “M.N.K”.

Ведучою вечора виступила директор журналу “Мир праздника” і креативний директор продюсерського центру “M.N.K” – Леся Бойко.

Гості та учасники вечора змогли не лише насолодитися концертом але і відпочити, поплавати в басейні, спробувати свої художні здібності завдяки творчій студії “Софія”, отримати консультації від салону краси “HEALTHY JOY ” і фахівців Компанія «Zepter Інтернаціонал».

See Also
blank

Партнерами вечора виступили: Асоціація інвесторів України, Центр розвитку “Свідомість”, творча студія “Ярина”, друкарня “Вольф”, освітній центр “Софія”, Міжнародна мережа салонів краси “HEALTHY JOY”, Компанія «Zepter Інтернаціонал».

Медіа-партнери: 9 телеканал, Перший Міжміський журнал “Тріумф”, журнал “Мир праздника”, міські портали “Gorod.dp.ua”, “Prodnepr.dp.ua”, “Dnepr.info”, а також всеукраїнський портал “Allukraine.co.ua”.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top