Now Reading
Під Києвом 20-21 квітня змагатимуться кінні каскадери

Під Києвом 20-21 квітня змагатимуться кінні каскадери

20 і 21 квітня Древній Київ в Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує на фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври». Кращі кінні каскадери України вражатимуть гостей неймовірними трюками на повному скаку: арабески, обриви, пістолети, французькі хрести! А також: катання на конях, хороводи та забави з гостями, майстер-класи, канатний спуск і дитячий куб-лабіринт, музеї, експозиції та навіть стрільба з требушету вогняними ядрами. І все це в справжньому, живому середньовічному місті.

20 і 21 квітня в Древньому Києві в «Парку Київська Русь» відбудеться фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври». Він уже 8 років поспіль відкриває гостям унікальний світ каскадерського мистецтва, можна побачити тільки в кіно і на даному заході.

До Князівства з’їдуться кращі кінні каскадери України, що представляють нашу країну на міжнародних змаганнях і беруть участь в світових шоу-програмах та кінозйомках. Організатори фестивалю: «Парк Київська Русь», Об’єднана Ліга професійних кінних каскадерів України.

Протягом двох днів в оточенні архітектури Древнього Києва відважні вершники та вершниці, дорослі й зовсім юні, вразять глядачів неймовірними трюками: їздою вгору ногами, задом наперед, відразу на двох конях, вони будуть прослизати під конем, вибудовувати «піраміди». І все це на повному скаку!

Крім неймовірних трюків гості побачать коней рідкісних історичних порід, зібраних з усього світу в «Княжій стайні». До коней можна буде підійти, погладити, сфотографуватися і покататися верхи або в екіпажі.

Змагання з гарцювання (джигітовки) доповнять веселі та пізнавальні театралізовані постановки на давньослов’янську тематику у виконанні акторів театру Древнього Києва. Жителі Князівства запросять гостей взяти участь у цікавих конкурсах, іграх, запальних слов’янських хороводах і танцювальних флеш-мобах.

Відпочити та скуштувати смачних напоїв і страв, приготованих на відкритому вогні, можна буде в Княжій корчмі, в Питній «25 рун» і в альтанках.

Постріляти з лука та покидати ножі можна в середньовічному тирі, а на монетному дворі – викарбувати монету «на щастя». Любителів екстриму чекають швидкісна гірка «Змій Горинич» та зіп-лайн «Політайло» з маршрутами різної складності та протяжності. А діти будуть в захваті від яскравого і безпечного куба-лабіринту «Мишоловка».

Гості «Парку Київська Русь» дізнаються багато цікавого про життя наших пращурів, відвідавши музеї історичного костюму і дерев’яного зодчества, оглянувши експозиції облогової техніки, середньовічного кораблебудування і тортур. Придбати оригінальні сувеніри ручної роботи та унікальну книгу «Давньослов’янський розмовник» для спілкування на стародавній мові наших пращурів можна буде в сувенірній крамниці і на ярмарку майстрів.

На завершення на гостей чекає яскрава вечірня вогняна програма зі стріляниною з величезного метального знаряддя, требушету, палаючими ядрами.

See Also
blank

Для того, хто забажає продовжити відпочинок ще на день, є можливість залишитися на нічліг в будинку готельного типу «4 кімнати» та хостелі, попередньо забронювавши місця.

«Парк Київська Русь» – це унікальний комплекс, що не має аналогів у всьому світі. На основі знань сучасної науки відтворюється Древній Київ V-ХІІІ століть в його натуральному розмірі, в масштабі 1: 1.

Древній Київ відкривається о 10:00, програма розпочнеться о 13:30 і триватиме в суботу 20 квітня до 21:00, в неділю 21 квітня до 20:00.

Вартість квитків: повний квиток для дорослого – 250 грн., для пенсіонерів і студентів – 150 грн., для дітей шкільного віку – 60 грн., для дошкільнят – безкоштовно.

Древній Київ в Князівстві Київська Русь розташований в Київській області, Обухівському районі, с. Копачів.

Курсують маршрутки з Києва від станції метро «Видубичі» відповідно до розкладу на сайті.

Детальна інформація: www.parkkyivrus.com

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top