Now Reading
Компанія AIDA з Еміратів побудує в Україні сонячні електростанції за 2 мільярди доларів

Компанія AIDA з Еміратів побудує в Україні сонячні електростанції за 2 мільярди доларів

Українська компанія STC Energy (НТК-Енерджі) та арабське управління з інвестицій і розвитку (AIDA) уклали угоду щодо розвитку Китай побудує у космосі сонячну електростанцію. Розповідаємо, як це може врятувати Землю Китай побудує у космосі сонячну електростанцію. Розповідаємо, як це може врятувати Землю сонячних електростанцій в Україні на суму 2 мільярдів доларів.

Як повідомляє агентство, AIDA і STC Energy об’єднають свої зусилля для реалізації енергетичного проекту. Згідно з договором, планується підтримати розвиток сонячних електростанцій потужністю 170 МВт. Угода також деталізує тіснішу співпрацю в аграрному секторі.

“Проект допоможе у генерації “зеленої енергії”, скоротить на мільярди витрати на електроенергію, створить робочі місця, а також вплине на розвиток сільського господарства та програми спільної ініціативи як для електромережних, так і для мікроелектричних сонячних електростанцій”, – запевняють представники Еміратів.

See Also
blank

На церемонії підписання також були присутні посол України в ОАЕ Юрій Полурез і державний секретар Міністерства економічного розвитку і торгівлі Олексій Перевезенцев.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top