Now Reading
«Давай танцюй» Українське кіно, на яке давно чекають!

«Давай танцюй» Українське кіно, на яке давно чекають!

Представляємо вам офіційний трейлер нового українського фільму «Давай танцюй». «Давай танцюй» – перший український танцювальний молодіжний екшен, зйомки якого почалися в 2015 році, робота над музикою ще раніше, а прем’єра у всіх кінотеатрах країни відбудеться вже 21 березня 2019 року.

Фільм про зухвалого молодого танцюриста, який приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Крім слави і визнання йому потрібні гроші для брата, який потрапив у біду. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. А найбільшим випробуванням стає кохання, яке він зустрічає на танцполі. Головний девіз фільму – Давай танцюй і не зупиняйся! Ти зможеш все!

Композитором і музичним саунд-продюсером фільму став Monatik (Діма Монатік):

“Роботу над музичним оформленням фільму ми на Monatik Chilibi Sound почали в далекому 2014 році. Я б назвав цей фільм мультижанровим. Такого в Україні дійсно не було. Мене максимально приваблює в цій картині саме те, що всі головні герої – це не професійні актори. Це в першу чергу професійні танцюристи, які спробували себе в ролі акторів. Мені здається, що у них дуже класно вийшло. Цей фільм відкриває нові обличчя, нові українські таланти, які дійсно дуже старалися, створюючи цю стрічку, передати настрій, який задумували автори. Щиро сподіваємося, що музика зуміла підкреслити все те, що повинно було статися в картині, адже її головна місія – створити правильну атмосферу. Особливо коли мова йде про танці”.

Також у фільмі прозвучать саундтреки музичного гурту The Hardkiss, груп «Сальто Назад», Mountain Breeze і Open Kids, а також музиканта ROZHDEN. Неймовірні танцювальні постановки від режисера і хореографа Анатолія Сачивко. Участь в зйомках взяли найкращі танцюристи країни, які є професіоналами абсолютно в різних танцювальних напрямках.
Екстремальний біт-екшен, молодіжне драйвове кіно, якісне зображення, гумор і звичайно ж цікавий сюжет, в якому кожен глядач зможе знайти своє внутрішнє прагнення йти вперед і не зупинятися, поки не досягнеш своєї мети! Любити, наполегливо слідувати поклику серця і завдяки своїй щирості, працьовитості та вірі в себе, перемагати!

________________________________________________________________________________________

Інформація про фільм:

Виробництво: Україна
Рік: 2019

Жанр: молодіжний танцювальний екшен

Режисер: Олександр Березань, Микита Булгаков

Сценарист: Олександр Березань, Сергій Розвадовський

Продюсер: Сергій Розвадовський

Композитор і музичний саунд-продюсер: Дмитро Монатік

Оператор-постановник: Микита Кузьменко

Другий оператор: Євген Губренко

Актори (головні): Денис Реконвальд, Валентина Войтенко (фіналіст українського шоу «Танцюють всі!»), Роман Чухманенко, Дмитро Фрід, Олександр Мельник, Максим Дзюняк, Римма Зюбіна

Актори (другорядні): Сергій Розвадовський, Данило Циганков, Яків Кучеревський, Михайло Федорченко, Ів Ботоку, Саманта Доду, Біг Бро, Олег Роменський, Олександр Пікалов

Синопсис:

Талановитий молодий танцюрист Микита приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Для нього участь в проекті – більше, ніж хобі і розвага. Він повинен перемогти, щоб допомогти рідному брату зібрати необхідні гроші на операцію. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. Але найбільшим випробуванням стає кохання, яке він зустрічає на танцполі. Здобути перемогу виявляється не так просто.

Давай танцюй і не зупиняйся! Ти зможеш все!

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top