Now Reading
В Уряді розповіли, які дороги державного значення ремонтуватимуть цього року

В Уряді розповіли, які дороги державного значення ремонтуватимуть цього року

Кабмін затвердив список доріг загального користування державного значення, які підлягають будівництву, реконструкції та ремонту 2018 року. Про це повідомляє Урядовий портал.

“Перелік передбачає проведення робіт з будівництва та реконструкції на суму 531,8 млн грн, капітального ремонту на суму 1 260,1 млн грн та поточного середнього ремонту на суму 4 808,2 млн грн. Загальний обсяг фінансування становить 6 600 млн грн з введенням в експлуатацію 492,7 км доріг та 3 696 пог. метрів мостів”, – йдеться у повідомленні.

Основні об’єкти, які увійшли до переліку: М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський на ділянці Житомир — Вінниця, М-19 Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече, Н-11 Дніпро — Миколаїв, ремонт найбільш зруйнованих ділянок автомобільної дороги М-06 Київ — Чоп, Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя — Маріуполь на ділянці Запоріжжя — Маріуполь, Н-09 Мукачеве — Івано-Франківськ — Львів, М-05 Київ — Одеса, Н-14 Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв на ділянці Кропивницький — Миколаїв, М-22 Полтава — Олександрія та інші.

See Also
blank

Окрім того, Уряд затвердив Перелік об’єктів капітального та поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир — Чернівці та обсяги бюджетних коштів для її фінансування 2018 року.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top