Now Reading
ДП «АНТОНОВ» на Dubai Air Show 2017

ДП «АНТОНОВ» на Dubai Air Show 2017

Цей день став для ДП «АНТОНОВ», що входить до склада ДК «УкрОборонПром», дуже насиченим з точки зору проведення переговорів. Серед основних питань – перспективи налагодження серійного виробництва літака Ан-132, розробка спеціалізованих варіантів на базі літаків сімейства Ан-148/Ан-158, транспортних Ан-178, Ан-132 з використанням західного обладнання спеціального призначення.

Зокрема, відбулася зустріч з Президентом компанії Pratt&Whitney Canada щодо постачання двигунів на серійні Ан-132.

З компанією «Taqnia Aeronautics», Королівство Саудівської Аравії, підписано меморандуми щодо подальшої взаємодії за програмою Ан-132. Один з документів стосується надання пропозицій щодо формування коопераційної схеми серійного виготовлення літаків «АН», другий передбачає створення навчального центру «АНТОНОВ – академія» для підготовки техніків, інженерів, робітників, які будуть працювати на заводі в КСА з серійного виробництва Ан-132.

See Also
blank

З авіакомпанією «Maximus», ОАЕ, укладено контракти на проведення технічного обслуговування та модернізацію літака Ан-124-100 «Руслан». Під час обговорення подальшої співпраці Вамід Аль Раззак, директор цієї компанії-перевізника, також висказав впевненість у широких перспективах цивільного варіанту Ан-70 на світовому ринку вантажних авіаперевезень.

Сотні відвідувачів виставки мали змогу оглянути Ан-70 та Ан-132Д на статичній стоянці, а також з захопленням спостерігати за фігурами вищого пілотажу в виконанні екіпажу Ан-132Д під час його демонстраційного польоту.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top