Now Reading
FASHION PARAD у Дніпропетровську

FASHION PARAD у Дніпропетровську

Вже декілька років жодна модна вечірка не обходиться без ФЭШН-ПОКАЗУ. “FASHION PARAD” – не виключення. З’єднавши кулінарні дослідження і неймовірну любов до високої моди і розкоші, рекламне агентство “ОКЕЙ” нещодавно представило  в Культурно-розважальному Комплексі” RIO club” грандіозну подію “FASHION PARAD – cruise party”.
На заході були представлені нові колекції відомих світових брендів, які можна побачити й придбати в бутіках FASHION GROUP “Colette” салон-ательє “Patrick Hellman collection”, “Cocon lingerie”, салонах весільної і вечірньої моди “Dolce Vita” та “Allure”, також була показана нова колекція окулярів “Ray Ban” від мережі салонів Єврооптика і show – room марки класу “люкс” від дизайнера NADYA DZYAK, а новий салон меблів “Element” представив розкішний зразок кабінету керівника в стилі модерн. Також була представлена експозиція від салону інтер’єрів Home Design. На “FASHION PARAD – cruise party” був представлений відпочинок “від кутюр” з туристичною компанією “КАРАВАН”.
У рамках “FASHION PARAD – cruise party” свій show – room ексклюзивно представив генеральний партнер салон “Акваторія” – перший в Дніпропетровську концептуальний салон водної техніки і офіційний дилер торговельних марок Malibu, Mariah, Caravelle, Crownline, StarCraft, Eurocrown. Компанія провела тест-драйв для усіх охочих на трьох катерах і розіграла грошові сертифікати на придбання водної техніки. Такого феєрверку вишуканості істинні прихильники високої моди або тисяча модників і модниць, що об’єдналися заради єдиної мети – отримувати задоволення в Дніпропетровську не бачили з часу минулого FASHION PARAD. Стильність і вишуканість, елегантність і епатажність на одному подіумі представило рекламне агентство “ОКЕЙ”, власник торговельної марки FASHION PARAD.
Створюючи гарний настрій для своїх гостей, організатори приготували безліч сюрпризів. Серед подарунків, які гості отримали в цей модний вечір, хочемо відмітити сертифікат на уїк-енд від “Villa Elena” Hotel&Residences м. ЯЛТА, набори від DIOR, сувеніри з натурального німецького шоколаду преміум класу “Труфф Роял”, вінтажне шампанське ТМ “БАГРАТІОНІ”, парфумерія і косметика від мережі “BROCARD”, сукня з колекції дизайнера “NADYA DZYAK”, ексклюзивна фотосесія в подарунок, V.I.P карти від учасників, квіткові композиції від “VIVA ROSE”.
“FASHION PARAD – cruise party” надав можливість Торговому Дому “Wine Bureau” провести ексклюзивну закриту дегустацію італійських вин Тоскани і П’ємонту за участю професійного сомельє з Києва Юлії Гненюк, де більше 100 чоловік змогли оцінити білі і червоні вина Італії.
До таких благородних напоїв подавався м’який сир КАРЕ ТМ “Президент”, швейцарське морозиво ТМ “Midor” шоколадні кошики ТМ “Любимов” і звичайно вітаміни в соках від ТМ “Sandora”. Наш модний вечір супроводжував букет шампанських вин Грузії від ТМ БАГРАТІОНІ – це напій з багаторічною історією, який ще в 19 столітті оцінили у Франції, : “БАГРАТІОНІ-ЦАРСЬКИЙ НАПІЙ З ЦАРСЬКОЇ СІМ’Ї”.
У режимі non-stop бариста компанії “Barista-market.com” презентували каву з Італії ТМ “Tonino Lamborghini Caffe” з неймовірним вершковим, насиченим, яскраво вираженим ароматом і смаком відбірного зерна Арабіки і Робуста.

Особливу вдячність організатори FASHION PARAD виражають постійному партнерові Охоронно-детективному Агентству “СБ” Альянс гарант” за забезпечення безпеки наших гостей і учасників.
Успішні, упевнені в собі і люблячі красиве життя – саме такі люди віддають перевагу одягу, що підкорює олімп світової моди. Витонченість рухів, досконалість форм і дзвін келихів… Ейфорія від краси і розкоші ще довго пануватиме в пам’яті гостей, що відвідали грандіозний Fashion Parad в RIO club організований рекламним агентством “ОКЕЙ”.
Гучним і душевним акордом “FASHION PARAD – cruise party” став виступ Олени Вінницької у супроводі її групи.
Живий звук, автографсесія з артистами наповнили новими емоціями вечір кожного гостя “FASHION PARAD – cruise party”.
Світ казкової гостинності і чарівних відчуттів відкритий для усіх. Особливо – для володарів “OKEY-CARD” і V.I.P – card елітних бутіків і салонів що ексклюзивно представляють на цьому проекті колекції високої моди.

Фото: Наталія Новодранова, Fotomag

See Also
blank

Окрема подяка Наталії Туренко

3 коментарі
  • Не забываемое было событие!!!
    С нетерпением ждем следующее мероприятие!!
    Отдельная благодарность Алине и Елене!!

  • Тупа гламурна вечірка для тупих скоробагатьків чи тих, хто хоче ними здаватися :)

  • А я не могу судить о вечеринке, если в ней не участвую!!!!
    Красивые фотки!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top