Now Reading
Херсонський машинобудівний завод презентував новий зернозбиральний комбайн

Херсонський машинобудівний завод презентував новий зернозбиральний комбайн

На урочистому відкритті нового перевантажувального терміналу компанії «Нібулон», Херсонським машинобудівним заводом був представлений новий зразок його продукції – зернозбиральний комбайн «Skif 280 Superior», повідомляє прес-служба Херсонська обласна державна адміністрація.

зернозбиральний комбайн Skif 280 Superior
Новий комбайн оснащений потужним і сучасним 6-ти циліндровий двигуном Sisu Power 276 к.с. з технологією SCR, яка допомогає економити споживання палива до 10% і низьку собівартість бункерного зерна. Крім того він підбирає зерно з проблемних полів, забезпечує його мінімальні втрати, може працювати понад 12 годин без дозаправки і тривалий час без розвантаження (має 7600 літровий зерновий бункер), з високою пропускною здатністю – 12 кг на секунду. І завдяки запасу надійності може робити це при високих навантаженнях.

зернозбиральний комбайн Skif 280 Superior

Не забули розробники Скіфа і про комфорт комбайнера, адже від людського фактору теж залежить ефективність збирання врожаю. Комфортабельна кабіна Premium Plus обладнана кондиціонером та обігрівачем, управління процесами максимально автоматизовано, встановлена інформаційна система.

See Also
blank

зернозбиральний комбайн Skif 280 Superior

Як сказав комерційний директор машинобудівного заводу Сергій Чокас: «Ми сподіваємося, що як вітчизняні так і європейські інвестори, оцінивши високий рівень нашої продукції вкладуть кошти в наше підприємство. А сільгопвиробники зацікавляться цією вигідною пропозицією, що вплине на збільшення попиту. Все ж вкупі сприятиме розвитку нашого херсонського підприємства». «До речі наша техніка, 60 відсотків якої має херсонське походження, потрапляє під урядову програму компенсації 25 відсотків вартості для сільгоспвиробників. Про що говорив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час відвідин Херсонського машзаводу у листопаді минулого року» – зазначив він.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top