Now Reading
Як оздоровитися за давніми методиками?

Як оздоровитися за давніми методиками?

Про це будуть говорити і навіть дещо чому навчать в «Парку Київська Русь» 11 і 12 березня під час програми Днів здоров’я та цілительства. Тут будуть згадувати давні рецепти збереження та відновлення здоров’я, розповідатимуть, як перебороти свої страхи, як увійти в гармонію з собою та зі світом.
Навіть такі нехитрі заходи, як щоденна зарядка насправді можуть багато дати для укріплення фізичної витривалості, імунітету. Тому саме з зарядки розпочнеться програма. А далі гостей Парку запросять до спілкування з прекрасними представниками світу тварин – кіньми. Навіть офіційна медицина признає користь іпотерапії – лікування кіньми. Людям корисно погладити тварину, відчути тепло її тіла, її вологе ритмічне дихання. Таке спілкування піднімає настрій, упорядковує думки.
Ще одним цікавим заходом програми стане майстер-клас із боротьби зі своїми страхами. Мешканці Древнього Києва проведуть для гостей сеанс вогняної терапії, таким чином «вилікувавши» усіх охочих від панічної боязні вогню чи вибухів.


У програмі покажуть не тільки слов’янські методики вдосконалення тіла і духу, але і долучать гостей до східної культури. Дивовижні можливості людського організму продемонструють учні школи східних бойових мистецтв «Чорна пантера»: вони будуть розбивати руками цеглини, лягати грудьми на вістря списа і показувати інші неймовірні речі. А запрошений йог проведе майстер-клас з основ цієї древньої практики для всіх бажаючих.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у селі Копачів, Обухівський район, Київська область. Курсують Маршрутки з Києва від метро «Видубичі». Ціна квитка – 150 грн, для пенсіонерів і студентів – 100 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн, дошкільнята – безкоштовно. Детальна інформація на сайті parkkyivrus.com

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top