Now Reading
Конкурс коротких відео історій «Люди та війна»

Конкурс коротких відео історій «Люди та війна»

«СторіМейкер: школа громадянської журналістики» оголошує про початок прийому заявок на Конкурс коротких відео історій «Люди та війна» про долі вихідців з Донбасу, які стали жертвами військових дій на Сході України.

 

Мета Конкурсу — привернути увагу суспільства до людей, які, рятуючись від збройного конфлікту та переслідувань, покинули свої домівки та поїхали шукати притулку в інших регіонах України, а також розповісти про долі тих, хто залишився на окупованій території та про тих, хто був вимушений повернутися назад.

До участі в Конкурсі запрошуються студенти, активісти, громадські журналісти з різних регіонів України, в тому числі з тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Умови участі в Конкурсі

До участі в Конкурсі приймаються роботи в будь-якому відео форматі, з розширенням не менше 640х480 пікселів, тривалістю в середньому 3 хвилини, відповідно наступним вимогам:

  1. Оригінальний матеріал(до участі не допускаються компіляції з фільмів, новинних сюжетів і інш.).
  2. Відповідність роликів заявленій темі «Люди та війна».
  3. Приймаються ролики українською та російською мовами.
  4. При оцінюванні надісланих матеріалів будуть враховуватися такі фактори, як визнання та повага автором людської гідності, висвітлення позицій кількох сторін, а не лише однієї, близької автору, а також відсутність в сюжеті ненормативної лексики.
  5. Відповідальність за дотримання авторських прав роботи, що бере участь в Конкурсі, несе автор, який надіслав дану роботу.
  6. Учасники Конкурсу дають свою згоду на обробку своїх персональних даних (прізвище, ім’я, по батькові, адреса електронної пошти та інших персональних даних, повідомлених учасником Конкурсу).

Матеріали приймаються до 20-го березня 2017 року включно на e-mail: konkurs@school-cj.org  з поміткою «Конкурс коротких відео історій «Люди та війна»

See Also
blank

Оголошення переможців Конкурсу відбудеться 27-го березня 2017 р.

Конкурсом передбачено нагородження переможців грамотами, грошовими преміями в розмірі від 300 до 700 гривень і призами (смартфон Lenovo) від GPD Charitable Trust.

Кращі роботи будуть опубліковані на сайті інформаційного агентства «Остров» (www.ostro.org) і на сайті «СторіМейкер: школа громадянської журналістики» (www.school-cj.org).

Конкурс організовано ГО «Ініціатива демократичного розвитку» в рамках проекту «СторіМейкер: школа громадянської журналістики» у партнерстві з ІА «Остров» та Відкритим університетом для дорослих (м. Чернівці) за фінансової підтримки GPD Charitable Trust.

1 коментар
  • Скажи “ні” війні в Україні!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top