Now Reading
Турчинов вражений українськими ракетними комплексами «Стугна-П» і «Бар’єр»

Турчинов вражений українськими ракетними комплексами «Стугна-П» і «Бар’єр»

Секретар РНБОУ Олександр Турчинов задоволений новітніми українськими ракетами і протитанковими ракетними комплексами. Очільник Радбезу запевнив, що випробування високоточної вітчизняної зброї на полігоні 169 навчального центру Сухопутних військ ЗСУ «Десна» у Чернігівській області підтвердили якість та надійність таких зразків озброєння, як «Стугна-П», «Бар’єр» та «Корсар».

Про це повідомляє прес-служба РНБО, передає новину «Преса України», передає Корупція.інфо

На полігоні навчального центру «Десна» Президент України Петро Порошенко, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, Міністр оборони Степан Полторак та начальник Генерального штабу Віктор Муженко оглянули понад 20 зразків військової техніки та озброєння. Зокрема, протитанкові ракетні комплекси та керовані ракети виробництва ДК «Укроборонпром».

See Also
blank

Було продемонстровано ракети «Стугна-П», «Комбат», легкий протитанковий ракетний комплекс «Корсар» та керований артилерійський снаряд «Квітник», гранатомети, броньована військова техніка та новітній комплекс розвідки.

«Заслуговують на увагу також нові розробки «Укроборонпрому», такі як керовані надточні міни, що можуть відстрілюватись з укриття та керовано вражати різні цілі: від башти танку до укріпленої вогневої точки», – сказав Турчинов.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top