Now Reading
Під обстрілами бойовиків у Станиці Луганській загинули двоє мирних жителів і 30 будинків було пошкоджено

Під обстрілами бойовиків у Станиці Луганській загинули двоє мирних жителів і 30 будинків було пошкоджено

Москаль

Протягом минулої ночі бойовики практично не припиняли обстріл Станиці Луганській та прилеглих сіл з важкої артилерії, мінометів і «Градів», в результаті чого загинули двоє мирних жителів і заподіяні значні руйнування.

Москаль

«На Станції Ольховий по вул. Зарічна в результаті мінометного обстрілу загинули двоє місцевих жителів, ще один отримав важкі поранення. Всього пошкоджено більше трьох десятків житлових будинків, деякі по другому або третьому разу, в Валуйському розбитий розвідний газопровід. Станиця Луганська і сім прилеглих сіл вже третій тиждень залишаються повністю без світла, центральної води та опалення», – заявив у понеділок голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

Також Москаль заявив, що газопостачання Станиці Луганській та прилеглих населених пунктів здійснюється з перебоями, а відновити пошкоджені системи життєзабезпечення поки неможливо через постійні бойових дій.

See Also
blank

Крім цього, в районі блокпоста на вул. Чапаєва та вул. Москва-Донбас велися ближні бої із застосуванням автоматів і гранатометів. Найбільше постраждали станція Вільхова, с.Валуйское і Макарове.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top