Now Reading
У Древньому Києві розкажуть “Сказання про кінну княжу дружину”

У Древньому Києві розкажуть “Сказання про кінну княжу дружину”

25-26 жовтня Древній Київ у “Парку Київська Русь” скликає гостей на яскраве та пізнавальне дійство – програму “Сказання про кінну княжу дружину”.
Відвідувачам представлять коней близько 20 історичних порід, що були виведені у різних куточках світу. Величезні бельгійські ваговози, граційні арабські скакуни, швидконогі ахалтекінці – з представниками цих і багатьох інших порід можна буде поспілкуватися, сфотографуватися, проїхатись на них. Побачити стільки різноманітних порід коней одночасно можна лише у Древньому Києві.
Ведучий програми розповість про походження порід коней, повідає цікаві легенди, пов’язані з ними.

Коні стануть не лише експонатами живої виставки, а й покажуть свої акторські здібності разом зі сміливими наїзниками та прекрасними вершницями. До уваги гостей Парку: вишуканий кінний балет, карколомні трюки на конях, турнір лицарів-вершників, стройова підготовка княжої кінної дружини.
Також гості Древнього Києва матимуть можливість постріляти з лука у середньовічному тирі, переодягтися витязем, княгинею, заморським купцем чи іншим персонажем в історичній костюмерній і сфотографуватися, зробити власноруч сувенір на згадку.
Приїжджайте до Древнього Києва. Подивіться на унікальну відтворену архітектуру Середньовіччя, перегляньте цікаву програму, насолодіться відпочинком на природі та спілкуванням з одним з її найкращих творінь – конем.

See Also
blank


Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в с. Копачів Обухівського району. Дістатись можна маршрутними автобусами від ст. м. Видубичі або власним транспортом.
Вартість квитків – 100 грн, пенсіонери – 50 грн, діти шкільного віку – 30 грн, дошкільники – безкоштовно.
Деталі на сайті: www.parkkyivrus.com

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top