Now Reading
«Манія» – новий кліп гурту Хочу ЩЕ!

«Манія» – новий кліп гурту Хочу ЩЕ!

Гурт Хочу ЩЕ! зняв кліп з елементами стім-панк у XIX столітті.

Минулого тижня завершилися зйомки кліпу на кардинально нову версію пісні «Манія». Музичне відео стало результатом спільної роботи гурту Хочу ЩЕ! та компанії «WeCinemaStudio». В основі відеороботи лежить справжній «кіношний» сценарій, а до знімального процесу долучилися актори театру «МИ».

Сам сюжет кліпу виконавці тримають в таємниці. Відомо лише те, що робота повністю знята в антуражі XIX століття, а серед реманенту акторів можна буде помітити велику кількість чудернацьких пристроїв, які розробив Віталій Внуков – відомий український художник у жанрі тех-арт. Режисер та сценаристи розробили надзвичайно складний і цікавий сюжет, а усі події у відео точаться навколо одного — залежності.

Зйомки тривали дві доби, а підготовка до них – цілих два місяці. Музиканти з Хочу ЩЕ!, знімальна група «WeCinemaStudio» та актори театру «МИ» присвятили не один десяток годин для того, щоб глядачі змогли сповна відчути атмосферу кліпу та насолодитися красивими та цікавими кадрами.

Побачити на телеекранах, а згодом в мережі Інтернет кліп можна буде восени. В той самий період для завантаження буде доступна пісня «Манія» у новій обробці. Наразі у вільному доступі послухати можна лише стару версію треку, але зробивши це, ви зможете приблизно уявити собі те, як будуть розвиватися події у відеороботі.

Очікуйте на прем’єру!

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top