Now Reading
Завітайте на Великдень до Древнього Києва

Завітайте на Великдень до Древнього Києва

Святкувати Пасху наші предки розпочали ще наприкінці Х століття разом із прийняттям на Русі християнства. Наслідуючи тисячолітні традиції, ми і сьогодні йдемо у храм, а після того зустрічаємось з рідними й друзями, вітаємо одне одного зі світлим святом Христового Воскресіння.
19-21 квітня 2014 року запрошуємо вас на Пасхальні свята до Древнього Києва. Перенесіться у часі в добу Київської Русі й долучіться до стародавніх обрядів.
Разом із мешканцями середньовічного міста ви зустрінете великого князя, який урочисто зі свитою в’їде в Древній Київ і привітає усіх зі святом. Під час церемоніалу усіх гостей пригостять смачною княжою паскою.
По тому на головному ристалищі розгорнеться театралізоване дійство про народження пасхального яйця. Вершники покажуть захоплюючі трюки на породистих конях із княжих стаєнь, розважать гумористичними постановками і влаштують лучний турнір.
«Родзинкою» великодніх вихідних у Древньому Києві стануть лицарські бої в суботу та неділю (19 та 20 квітня). Поєдинки та групові баталії розпалять інтерес і в дорослих, і в малих глядачів.
Відомо, що на Пасху небо відкривається для наших мрій, а душі людські очищаються. Тож долучіться до стародавніх обрядів, під час яких ви зможете загадати бажання, спалити у вогнищі усі негаразди і відчути прилив нових сил і енергії, поділитися душевним теплом із ближніми.


Зануртеся в атмосферу Середньовіччя на повну. В історичній костюмерній одягніть боярське чи купецьке вбрання, влаштуйте товариський турнір зі стрільби з лука в тирі. І обов’язково покатайтеся на породистих конях, відчуйте себе мужнім витязем чи гордою княгинею.
Поласуйте стравами середньовічної кухні. Дружинний куліш, сарацинську кашу, царградську рибу, м’ясо на вертелі та багато іншого приготують вам кращі княжі кухарі до святкового столу.
Щоб свято було по-справжньому веселим, беріть участь в найрізноманітніших іграх та забавах, водіть хороводи й танцюйте із мешканцями Древнього Києва.
«Парк Київська Русь» розташований: с. Копачів, Обухівський район, Київська область.
Час роботи: 10.00 – 19.00.
Початок театралізованої програми: 13.00.
Вартість квитків: 100 грн, пенсіонери – 50 грн, діти шкільного віку – 10 грн, дошкільнята – безкоштовно.
Доїхати можна своїм транспортом або маршрутками від ст. метро «Видубичі».

Розклад маршруток та деталі програми на сайті: http://parkkyivrus.com/

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top