Now Reading
Заява «Правого сектора» з приводу подій у східних та південних областях України

Заява «Правого сектора» з приводу подій у східних та південних областях України

Ряд антидержавних заколотів, що відбулися і продовжують відбуватися у східних та південних областях України демонструє, що імперська Москва не обмежилася анексією Криму і намагається або приєднати до своєї території ще частину українських земель, або змусити тимчасовий уряд піти на поступки. В цей же час українська влада демонструє безвольність, котра межує із відвертим саботажем. Через це ми вже втратили Крим і ризикуємо втратити південні та східні області країни.

Міліція, котра раніше служила режиму Януковича, сьогодні ігнорує злочини російських диверсантів та так званих «сепаратистів». Ба більше, вона нерідко переходить на бік ворогів української державності. Так було у Харкові, коли співробітники МВС заарештували не озброєних сепаратистів, котрі нападали на офіс «Правого сектору», а його захисників. Розуміючи небезпеки подальшої дестабілізації в країні, «Правий сектор» не пішов шляхом боротьби на два фронти (і проти «сепаратистів», і проти МВС). Одначе у відповідь на це ми отримали лише подальше толерування дій ворогів української державності. Складається враження, що керівництво МВС діє безпосередньо на користь інтересів Кремля.

У зв’язку з цим ми вимагаємо від в.о. Президента України О. Турчинова, прем’єр-міністра України А. Яценюка, а також Верховної Ради вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації у східних та південних областях нашої країни. Ми готові протистояти ворогам нашої держави при тісній співпраці з державними органами, одначе, якщо державна влада й надалі демонструватиме злочинну бездіяльність, ми будемо вести боротьбу самостійно.

Усі структури «Правого сектора» повинні бути максимально мобілізованими, аби при першому сигналі розпочати активну протидію так званим «сепаратистам».

Також звертаємося до усіх українських громадян підтримати нашу позицію і не вірити провокаторам, котрі закликають парадоксальним чином вбачати у опорі агресорам «дію на руку Кремля».

Політрада «Правого сектора»

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top