Now Reading
Півмарафон “Gorgany.Львів 2014”

Півмарафон “Gorgany.Львів 2014”

Понад 300 бігунів позмагаються у Львові на щорічному Півмарафоні “Gorgany.Львів 2014”: реєстрація триває
Активні львів’яни закликають всіх охочих доєднуватись до наймасштабнішої спортивної події весни.

У Львові жваво триває підготовка до четвертого щорічного Півмарафону “Gorgany. Львів 2014”. Масовий забіг відбудеться 18 травня, тож учасники вже розпочали тренування, а організатори – Gorgany.com, спортивні клуби Ультра і Бескид – впорядкування маршруту. До традиційної дистанції Півмарафону – 21 км, цьогоріч додали також скорочений варіант пробігу на 7 км.
Стартова лінія львівського Півмарафону “Gorgany. Львів 2014” цьогоріч об’єднає рекордну кількість бігунів – світова традиція міських марафонських забігів прижилася у Львові й набуває популярності. Древнє місто на день стане територією здоров’я, вулички і парки сформують динамічний маршрут для фізичної розминки. Участь у Півмарафоні можуть взяти всі повнолітні мешканці Львова, професіонали й аматори бігу з інших міст та іноземці.

Організатори Півмарафону пообіцяли спортсменам охайний добре промаркований маршрут, достатню кількість питної води та контроль медиків. Передбачені нагороди для переможців у кожній віковій категорії, а також для найстарших учасників забігу.

Півмарафон стартуватиме з центру міста – від Оперного театру – о 10.00 і пролягатиме як міським простором, так і зеленими зонами парків Майорівки, Винниківського лісу та Погулянки. Очікується, що перший етап змагання – забіг на 7 км – закінчиться до 11.00, а учасники основного забігу фінішують до 13.00. Кінцева точка обох маршрутів знаходиться біля озера за Центром творчості дітей та юнацтва Галичини в парку Погулянка.

З року в рік львівський Півмарафон розростається як соціальна ініціатива, до нього долучаються дедалі більше учасників та партнерів. Основне спрямування такої події – не стільки змагання на швидкість, як популяризація здорового способу життя, сили та витривалості, роботи над собою. Це і альтернативний відпочинок, і нагода поспілкуватися для активних людей.
Всі охочі до участі у Півмарафоні можуть зареєструватися на обрану дистанцію через сайт www.lvivmarathon.com або заповнити заявку в магазині Gorgany.com. Тренери закликають не відкладати з початком підготовчих тренувань, щоб встигнути плавно ввійти в форму і не перенапружувати організм.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top