Now Reading
Україна – не Росія

Україна – не Росія

Колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський вважає парадоксом , що українська влада активізувала роботу , спрямовану на європейську інтеграцію країни , після обрання главою держави в 2010 році Віктора Януковича , якого довгий час вважали проросійським політиком. Про це Кваснєвський сказав в інтерв’ю виданню Gazeta Wyborcza.

“Це парадокс , що прискорення підготовки до асоціації та створення зони вільної торгівлі (з ЄС ) сталося під час прем’єрства Миколи Азарова і Президента Януковича , якого вважають проросійським, а не під час ” помаранчевих “, – сказав він, повідомляє” УНІАН “.

Кваснєвський зазначив , цей процес був прискорений завдяки діям Російської Федерації, яка застосувала ряд економічних санкцій проти України.

“Ця блокада, незважаючи на наміри Москви, посилила проєвропейські тенденції в Україні, в тому числі і на сході країни, бо українці не сприймають жодної спроби їх приниження “, – сказав він. ” Постраждалі від санкцій олігархи почали разом діяти в проєвропейський напрямку”, – додав Кваснєвський.

See Also
blank

Він також зазначив , що росіяни дуже помиляються, тому що до цих пір відносяться до українців, як до ” молодшим братам “. “Кучма колись написав книгу під відомою назвою ” Україна – не Росія “. Росіяни, на жаль, її не прочитають …”, – сказав колишній президент Польщі.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top