Now Reading
Породистих коней з усього світу показали у «Парку Київська Русь»

Породистих коней з усього світу показали у «Парку Київська Русь»

28-29 вересня в «Парку Київська Русь» (с. Копачів, Київська область) відбулася виставка «Небесні коні». Вперше в Україні на одному майданчику була зібрана ексклюзивна колекція коней історичних порід з різних куточків світу. Серед чотириногих учасників виставки: ахалтекінці – коні Олександра Македонського та інших великих полководців; арабські скакуни, за яких правителі давнини віддавали цілі скарби; булонські коні, які ведуть свій родовід ще з часів античного Риму; елегантні й темпераментні іспанські коні андалузької породи, на яких конкістадори підкорювали новий Світ .

Відвідувачі виставки могли помилуватися екстер’єром перлин королівських стаєнь – фризів, улюбленців козаків – дончаків, гордості Росії – орловських рисаків, лицарських брабансонів, ковбойських квотерхорсів. Тут були представлені коні від найменших порід до найвищих, виведені в різних куточках світу. Крім того, можна було побачити різні екіпажі – від римських колісниць до сучасних елітних карет і фаетонів.

Гості зробили колоритні фотосесії з породистими кіньми і поспілкувалися з цими граціозними і добрими тваринами. А також могли покататися верхи на породистих конях і в екіпажах вуличками середньовічного Києва.

На виставці можна було придбати амуніцію для коней та екіпіровку для вершників, пройти майстер-класи з догляду за кіньми, дізнатися багато корисної інформації у професійних тренерів або навіть записатися на тренування.

Всі представлені на виставці коні – зібрані в Конюшні князя Володимира «Парку Київська Русь». Ця унікальна колекція є живим музеєм історичних порід коней. Оскільки виставка «Небесні коні» викликала великий інтерес у дорослих відвідувачів парку і щиру радість – у маленьких, надалі подібні виставки коней у Парку планують проводити регулярно.

Сайт «Парку Київська Русь»: http://www.parkkyivrus.com/

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top