Now Reading
Кращі лучники з різних країн влаштують видовищні стрільби

Кращі лучники з різних країн влаштують видовищні стрільби

5-6 жовтня 2013 року в «Парк Київська Русь» з’їдуться більше 100 кращих стрільців з України, Росії, Білорусі, Болгарії, Греції, Польщі, Туреччини, Молдови та інших країн на традиційний Міжнародний лучний турнір «Стріла Древнього Києва».

Учасники будуть потрапляти в мішень з відстані 30 метрів і більше, вражати своїми стрілами «воїнів супротивника», стріляти, ухиляючись від маятника, і з-за прикриття. Видовищними будуть дуелі між командами.

Особливий колорит турніру нададуть історичні костюми лучників різних народів та епох, а також традиційні луки, виготовлені за старовинними технологіями. Крім того, гостей чекають яскраві театралізовані постановки і захоплюючі кінно-трюкові шоу.

Відвідувачі зможуть покататися на породистих конях з Конюшні князя Володимира, постріляти з луків у тирі, поласувати стравами середньовічної кухні, сфотографуватися в історичних костюмах, придбати сувеніри на ярмарку майстрів.

Після заходу сонця у Древньому Києві розпочнеться фантастичне дійство. Требуше буде стріляти палаючими ядрами, а лучники – вогняними стрілами. Затамувати подих змусить вражаюче вогняне шоу та святковий феєрверк.

«Парк Київська Русь» розташований в с. Копачів Обухівського району Київської області. Дістатися можна маршрутними автобусами від ст. м. Видубичі або власним транспортом.

Вартість вхідного квитка – 100 грн , для пенсіонерів – 50 грн, діти дошкільного та шкільного віку відвідують Парк безкоштовно .

Деталі на сайті: http://www.parkkyivrus.com/

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top