Now Reading
У «Парку Київська Русь» зустрінуть Бабине літо

У «Парку Київська Русь» зустрінуть Бабине літо

Бабине літо7-8 вересня у «Парку Київська Русь» зі слов’янською гостинністю зустрінуть Бабине літо.
У театралізованих постановках оживуть легенди й міфи про слов’янських богів Ладу та Леля, а Літо та Осінь зіграють гучне весілля. Вершники із дружини самого князя київського покажуть захоплююче кінно-трюкове шоу. Унікальну колекцію коней історичних порід світу представить Конюшня князя Володимира.
Свою спритність і кмітливість можна буде проявити у різноманітних народних забавах та іграх, як-от: біг по «серпантину», перетягування канату чи бої на мішках.
Для маленьких гостей Парку працюватиме дитячий майданчик та Казкова скринька. А поні та ослик із задоволенням покатають малечу вуличками середньовічного міста.
Також відвідувачі зможуть узяти участь в древніх обрядах. Омитися водою, спалити усі незгоди у вогнищі та, загадавши щось приємне, зав’язати стрічечку на «Дереві бажань». А крім того, можна буде досхочу натанцюватись у запальних хороводах.
Адреналіну додадуть лицарські баталії. Адже в суботу, 7 вересня, відбудуться бої у рамках Міжнародного турніру з історичного фехтування «Витязь Київського Дитинця». У поєдинках та групових боях лицарі доведуть свою майстерність володіння мечем та випробують міць обладунків. Початок турніру о 14 годині.
Зустріньте перші дні осені у Древньому Києві – найкращому місці для відпочинку із родиною та друзями!
«Парк Київська Русь» – Центр культури та історії Древньої Русі – розташований у с. Копачів Обухівського району Київської області.
Дістатися до Парку з Києва можна маршрутками від станції м. Видубичі або власним транспортом.
Ціна вхідного квитка – 60 грн, для пенсіонерів 30 грн, школярі та дошкільники відвідують Парк безкоштовно.
Деталі на сайті: http://www.parkkyivrus.com/

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top