Now Reading
Міс Київська Русь

Міс Київська Русь

Красиві й талановиті дівчата змагатимуться
за титул «Міс Київська Русь»

8 червня у «Парку Київська Русь» відбудеться конкурс краси й таланту «Міс Київська Русь». Активні, талановиті, цілеспрямовані й сміливі красуні вийдуть на подіум, аби довести, що сучасні панянки – гідні спадкоємиці вроди й розуму дівчат Київської Русі. Адже в жилах слов’янок тече кров великої княгині Ольги, першої правительки Русі, чи доньки Ярослава Мудрого Анни, яка стала королевою Франції.

Дівчата постануть перед журі та глядачами у різних образах. Вони дефілюватимуть в оригінальних костюмах, які підкреслять особливості їхнього характеру, в купальниках, що відкриють грацію й красу учасниць. Родзинкою свята стане вихід у вечірніх сукнях, які додадуть дівчатам вишуканості та елегантності.
На учасниць чекає низка цікавих конкурсів. Як-от: спортивний із перетягуванням канату, боями на мішках та метанням списів, або ж інтелектуальний, який виявить знання претенденток на титул про добу Київської Русі. А крім того, красуні продемонструють свої таланти у творчих виступах.

Програму свята доповнять яскраві театралізовані постановки, захоплюючі виступи кінного театру, презентація живої колекції породистих коней.
Крім всього, відвідувачі зможуть покататись на конях із княжої стайні, постріляти з лука у тирі, посмакувати стравами середньовічної кухні, сфотографуватись в історичних костюмах, придбати сувеніри на ярмарку майстрів.

У вечірній програмі: урочиста церемонія нагородження переможниць конкурсу, вогняне шоу та святковий феєрверк.

«Парк Київська Русь» розташований у с. Копачів Обухівського району Київської області. Дістатись можна маршрутними автобусами від ст. м. Видубичі або власним транспортом.
Вартість вхідного квитка – 100 грн, для пенсіонерів – 50 грн, діти дошкільного та шкільного віку відвідують Парк безкоштовно.
Деталі на сайті: http://www.parkkyivrus.com/

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top