Now Reading
Відкриття виставки-конкурсу «Я – це всесвіт»

Відкриття виставки-конкурсу «Я – це всесвіт»

Відкриття виставки-конкурсу «Я – це всесвіт» у Луцьку у рамках всеукраїнської акції Art Now Session

Виставка-конкурс для молодих митців у різних жанрах Art Now Session «Я – це всесвіт» відкриється у Луцьку 6-ого квітня о 15:00 в арт-галереї «Луцьк» (вул. Богдана Хмельницького, 1).
Відкриття виставки та визначення переможців відбудеться 6 квітня. Під час відкриття  члени журі обиратимуть трьох переможців, які отримають подарунки від інтернет-магазину «КАРКАР».
Основним критерієм до робіт є креативне представлення тематики виставки-конкурсу, а також виконання й оформлення роботи. Таким чином, у конкурсі можуть взяти участь як професійні митці, так і аматори у різних жанрах: живопис, фотографія, інсталяція, дизайн, графіка, декоративно-прикладне мистецтво, скульптура тощо.

Довідка:

Art Now Session передбачає мистецтво тут і зараз, мистецтво не статичне, а динамічне, котре не є перманентним у просторі та часі, а постійно видозмінюється. Темою конкурсу стало майбутнє і те, як його сприймають митці. Це було відображено у фото, об’єктах декоративно-прикладного мистецтва, картинах та інсталяціях.
Також ключовим став той факт, що образотворче мистецтво може успішно і гармонійно поєднуватися з іншими видами. Наприклад, з поезією. Адже малювати можна не лише пензлями, а ще й римами та звуками. Акція відбуватиметься у декілька етапів протягом 2013 року та зачепить молодь з усієї України. Фінал конкурсу Art Now Session відбудеться у Луцьку у жовтні.
Організатори:  МГО Квартира FM та управління культури Луцької міської ради

Якщо у Вас виникатимуть запитання, телефонуйте
0671930022, 0666824439, 0631201503

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top