Now Reading
На вихідні «Парк Київська Русь» зустріне Вас зі слов’янською гостинністю

На вихідні «Парк Київська Русь» зустріне Вас зі слов’янською гостинністю

Впевненні, що Ви – гостинний господар? Перевірте себе. Чи погоджуєтесь Ви з наступними твердженнями?

  • Гостинний господар завжди повинен зустрічати гостей в домашньому, тому що у святковому вбранні його вже бачили на інших вечірках.
  • Гостинний господар ніколи не знайомить гостей одне з одним, тому що за столом повинно бути тихо.
  • Гостинний господар вмикає тільки ту музику, яку ніхто з гостей не слухає, щоб вони культурно розвивалися.

Якщо Ви, читаючи, посміхнулись і не погодились з жодним твердженням, будьте впевнені: у Вас і з гостинністю все гаразд, і з почуттям гумору.
А тому розважальна програма «Дні слов’янської гостинності», яка відбудеться 16-17 лютого у «Парку Київська Русь», саме для Вас. Збирайте друзів, родину, колег – і гайда до Парку.
Мешканці Древнього Києва зустрінуть Вас хлібом-сіллю і пригостять духмяними медами.
Пориньте у життя стародавнього міста! Випробуйте свої сили у середньовічних зимових забавах і розвагах, навчіться вправлятись зі списами та луками, осідлайте коня з княжої стайні. І звісно, закружляйте у веселому хороводі, відчуйте енергію дружнього кола.
Зберіть компанію за столом і скуштуйте богатирської юшки чи дружинного кулешу. У холодну пору страви слов’янської кухні зігріють і сил додадуть.
А щоб потім здивувати знайомих у соціальних мережах – обов’язково приміряйте середньовічний костюм і сфотографуйтесь у «граді Володимира».
Гостинність Древнього Києва приємно здивує Вас!

«Парк Київська Русь» розташований у селі Копачів Обухівського району. Дістатися можна маршрутками від станції м. Видубичі або власним транспортом. Ціна вхідного квитка – 40 грн., для пенсіонерів діють знижки, школярі відвідують Парк безкоштовно.

Деталі на сайті: http://www.parkkyivrus.com/

 

1 коментар
  • Надо обязательно поехать, а то зимой никак не получалось. Летом там конечно здорово, особенно когда проходят сражения.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top