Now Reading
Найдостовірніший Дід Мороз оселиться у «Парку Київська Русь»

Найдостовірніший Дід Мороз оселиться у «Парку Київська Русь»

Головна резиденція найдостовірнішого Діда Мороза в Україні розташується у «Парку Київська Русь». Тільки 29-30 грудня улюблений новорічний герой, який прийшов до нас із Древньої Русі, разом зі Снігуронькою вітатимуть Вас з прийдешніми святами!

Бажання Дід Мороз буде вислуховувати у середньовічній світлиці, вхід до якої охоронятимуть древньоруські витязі. А щоб потрапити на прийом кожній дитині потрібно мати дорослого поручителя, який доведе, що вона була слухняною і гарно себе поводила протягом року.
Поспішайте поспілкуватися Дідом Морозом, зробити з ним яскраві фотографії. Адже у свята у нього багато клопотів – вислухати усіх діток, виконати їхні побажання, роздати подарунки.
Час роботи Парку 29-30 грудня – з 10 до 17 години.

«Парк Київська Русь» розташований в с. Копачів Обухівського району. Дістатися можна маршрутними автобусами або власним транспортом.
Завітайте у Парк і поділіться з Дідом Морозом своїми мріями і бажаннями, і вони обов’язково збудуться у 2013 році.

Деталі на сайті: http://www.parkkyivrus.com/

1 коментар
  • Чудово провели час у парку. Мов у казку потрапили. Навкруги сніг іскриться, богатирі вартують, Дід Мороз бавиться з дітьми. Такий відпочинок на природі як на мене найкраший. Та й зима в цьому році порадувала – такого снігу давно не бачила.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top