Now Reading
Пориньте у Новорічні пригоди у Древньому Києві

Пориньте у Новорічні пригоди у Древньому Києві

Поспішайте відвідати головну резиденцію найдостовірнішого Діда Мороза в Україні! Тільки 29-30 грудня у «Парку Київська Русь» улюблений новорічний герой разом зі Снігуронькою вітатимуть Вас з прийдешніми святами! Поділіться з ними своїми мріями і бажаннями, і вони обов’язково збудуться у 2013 році!
Покатайтесь з дітьми і друзями на санях, запряжених княжими кіньми. Закружляйте у запальному хороводі з невгамовними скоморохами, Козою, Ведмедем та іншими цікавими персонажами. Зігрійтеся у веселих зимових забавах і конкурсах – перегонах на санях, боях сніжками, граючи у середньовічний сніжний футбол. Гамірливу дітвору чекають рухливі ігри та веселощі на дитячому майданчику Парку.
Завітайте до Княжої конюшні та проїдьтеся засніженими вуличками Древнього Києва на одному з коней-красенів. Відкрийте таємницю майбутнього: дізнайтеся у мудрої волхвині, що вас чекає у році прийдешньому.

Підкріпіть сили смачними стравами у корчмі “Медовуша” та зберіться дружньою компанією навколо яскравого вогнища. Жартуйте, веселіться, насолоджуйтесь святом на повну!
І дочекайтеся казкового святкового вечора: вогняне шоу і феєрверк у зоряному небі над Древнім Києвом запалять нові надії у році прийдешньому.
Нагадуємо, що для пенсіонерів діють знижки, а для дітей дошкільного та шкільного віку вхід безкоштовний у рамках Всеукраїнської дитячої благодійної акції «Новий Древній Київ».
Час роботи Парку 29-30 грудня – з 10 до 17 години, початок програми – о 13:00.
«Парк Київська Русь» розташований в с. Копачів Обухівського району. Дістатися можна маршрутними автобусами, які з 10:00 кожні дві години відправляються від станції м. Видубичі, або власним транспортом.

Деталі на сайті: http://www.parkkyivrus.com/

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top