Now Reading
Гайда кататися на санях до «Парку Київська Русь»!

Гайда кататися на санях до «Парку Київська Русь»!

Тільки уявіть: куди сягає зір – безмежні поля, укриті білими сніговими ковдрами, і тільки гостроверхі крони сосон зеленим оксамитом розрізають горизонт. А Ви, у санях, запряжених княжими кіньми, їдете серед цієї первозданної краси, на повні груди вдихаєте чисте повітря, що дзвенить на морозі, слухаєте, як поскрипує сніг. Дорога в’ється і манить вперед…
«Парк Київська Русь» пропонує Вам у зимовий період активний відпочинок – веселі катання на санях з родиною, друзями, чи колегами. Така забава припаде до душі і дорослим, і дітям. Прогулянки на санях – це прекрасна можливість побути з близькими для Вас людьми, подалі від міського галасу й шуму, а також набратися сил від самої матінки-природи.
Під час прогулянки можна зробити унікальну фотосесію. Адже Ви можете одягнути вбрання мешканців Древнього Києва, а потім довгими зимовими вечорами, перегортаючи фотоальбом, грітися гарячим чаєм і приємними спогадами про подорож у Середньовіччя.
Поспішайте! Зима – примхлива пані: то хурделицю візьме собі у подруги, то відлигу покличе. Доки погода сприяє, скористайтесь чудовою нагодою – покататися на санях, запряжених кіньми з княжої конюшні.

Замовити катання на санях та дізнатися детальну інформацію можна за телефонами: +38 044 461-99-37, +38 063 996-99-32 (Анна), +38 050 385-06-14 (Данило) або написавши лист на e-mail: camp@parkkyivrus.com, info@parkkyivrus.com.
«Парк Київська Русь» розташований у с. Копачів Обухівського району Київської області. Дістатися можна маршрутними автобусами від м. Видубичі або власним транспортом.

Деталі на сайті: http://www.parkkyivrus.com/

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top