Now Reading
Княжа конюшня запрошує у подорож крізь віки

Княжа конюшня запрошує у подорож крізь віки

Унікальна Княжа конюшня, де на відвідувачів чекають кінні прогулянки не лише стежками живописної місцевості неподалік Києва, а й різними епохами, – проект «Парку Київська Русь». Тут на княжих конях можна здійснити подорож з ХХІ століття просто у Середньовіччя.
Під час прогулянок можна вдало поєднати одразу кілька приємних речей: відчути особливу свободу їзди верхи на граційних конях, поринути в атмосферу Київської Русі, одягнувшись у середньовічний костюм та прослухавши захоплюючу екскурсію про історію, культуру та побут мешканців Древнього Києва. На прогулянку можна відправитись також і на фаетоні, возі чи санях за обраним маршрутом.
Окрім того, Княжа конюшня пропонує Середньовічне сафарі – кінну прогулянку мальовничими околицями Парку з екскурсіями, захоплюючими конкурсами та змаганнями, під час якої можна зустріти хоробрих воїнів і міфічних істот, навчитися вправлятися з древньою зброєю: мечами й списами.
Зберегти приємні спогади про візит до Княжої конюшні допоможуть яскраві фотографії та відеозаписи. А за бажанням, можна й професійну фотосесію замовити.
Княжа конюшня «Парку Київська Русь» запрошує всіх охочих до спілкування з добрими й граційними конями. Адже це унікальна можливість зняти напругу та покращити свій настрій після метушні мегаполісу. Ви можете потішити своїх рідних, друзів чи колег, подарувавши їм сертифікат на кінну прогулянку.
Завітайте на Княжу конюшню «Парку Київська Русь» – змініть сіру буденність міста на романтичну неквапливу прогулянку верхи, освіжіть свої почуття й емоції, відновіть сили.
Місцерозташування: с. Копачів Обухівського району Київської області.
Дістатися можна маршрутними автобусами від станції м. Видубичі або власним транспортом.
За додатковою інформацією звертайтесь: +38 044 461-99-37, 063 996 99 32 (Анна), 093 146 93 66, 050 385 06 14 (Данило) або info@parkkyivrus.com.
Детальніше на сайті http://www.parkkyivrus.com.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top