Now Reading
У «Парку Київська Русь» – свято ковалів та турнір витязів

У «Парку Київська Русь» – свято ковалів та турнір витязів

4-5 серпня “Парк Київська Русь” – Центр культури та історії Древньої Русі запрошує на  фестиваль “Молот вогняний”
Парк відчинить ворота для кращих майстрів ковальскої справи та усіх охочих долучитися до таємниць цього древнього ремесла. Відвідувачі матимуть змогу дізнатися про історію та технології ковальства з перших вуст, а також придбати щойно викувані ексклюзивні вироби чи навіть викувати їх власноруч.
Свято буде веселим та різнобарвним. У програмі – виступи театру «Парк Київська Русь» та кінного театру, захопливий квест для гостей парку – пошук на ристалищі «золотої підкови» та ще багато розваг. Конкурси чекають і на героїв свята – ковалів: метання підков та молотів, розгинання підкови. Долучитися до цих конкурсів та випробувати свою силу і спритність матимуть змогу усі охочі. Окрему ігрову програму – «Подмастерье» – готують у «Парку Київська Русь» для юних відвідувачів.
Родзинкою програми в суботу 4 серпня стане Міжнародний турнір з історичного фехтування «Витязь Київського Дитинця». Цього дня свою вправність, майстерність у володінні середньовічною зброєю та відточену техніку фехтування покажуть клуби історичного фехтування “Акра” (2-й склад, міста Харків, Суми, Київ) та “Золота Шпора” (місто Житомир). Початок змагань о 15.00.
І як завжди у «Парку Київська Русь» можна буде постріляти з лука в середньовічному тирі, прокататися на коні, підкріпити сили смачними стравами середньовічної кухні, словом – чудово провести час.
Парк відкритий з 10.00, початок програми – о 13.00. З Києва курсують маршрутки від метро «Видубичі».
Завітайте до «Парку Київська Русь» на свято вогню, сили та майстерності!

Детальна інформація на сайті: http://www.parkkyivrus.com/

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top