Now Reading
Як байкери у «Київській Русі» на пікніку гуляли

Як байкери у «Київській Русі» на пікніку гуляли

Минулої суботи, 2 червня, у «Парку Київська Русь» відбувся незвичайний захід – Пікнік «Байкери в Київській Русі». Витязі сьогодення – члени мото-клубу Sculls MC – разом зі своїм табуном залізних коней завітали у Новий Древній Київ, де гарно відпочили, розважилися самі та розважили відвідувачів Парку.

Опівдні колона байків з ревом потужних моторів, у яких не одна сотня кінських сил, заїхала через ворота парку. А затим залізні коні мирно розташувалися на Великому Ристалищі.

Привітати байкерів та гостей парку вийшли президент «Парку Київська Русь» Володимир Янченко та президент мото-клубу Sculls MC Сергій Миротворець. Володимир Янченко побажав усім яскравого свята, а Сергій Миротворець висловив сподівання, що після пікніка ряди очолюваного ним клубу поповняться з числа присутніх.

Відкрив свято парад прапорів князівств, котрі входили до складу Київської Русі. А потім розпочалася конкурсна програма, яку вів відомий шоу-мен Олександр Пікалов. Проте цього дня він сипав жартами не у якості найнятого ведучого. Річ у тім, що Олександр є членом клубу Sculls MC. Він відомий серед байкерів як Елвіс.

У конкурсах могли взяти участь усі бажаючі. Наприклад, у конкурсі з метання шини на дальність показав майстер-клас сам Василь Вірастюк – найсильніша людина світу і до того ж завзятый байкер.

У інтерв’ю Василь зізнався, що йому дуже подобається «Парк Київська Русь» і він уже не вперше залюбки приїжджає сюди. «Ми з друзями з клубу Sculls MC піднімалися на вали Київського Дитинця, і можу сказати, що це насправді вражає. Проект грандіозний, він вартий уваги багатьох людей, адже парк спонукає знати та любити свою історію», – сказав Василь Вірастюк.

Не вперше завітав до «Парку Київська Русь» і Сергій Миротворець – президент мото-клубу Sculls MC. «Ми організовуємо пікнік у Парку для себе та наших друзів. Таким чином ми хочемо показати, що байкери уміють і люблять культурно відпочивати. З нами їздять наші друзі – музичні групи. Ми готуємо байкерський плов, проводимо конкурси», – розповів Сергій. На запитання «Чому саме плов?» він відповів, що байкери, як колись кочівники, рідко розлучаються зі своїми кіньми, щоправда, тепер залізними. Тож цілком зрозуміло, що і кулінарні вподобання байкерів та кочівників співпадають.

До речі байкерський плов був нагородою для переможців конкурсів – уже згаданого метання шини на дальність, піднімання гирі, армреслінгу. Розвеселили публіку також конкурси з уявної їзди між дорожними конусами з кермом від мотоцикла в руках та з одягання гумової ляльки у байкерський одяг.

А після таких веселих змагань увагою присутніх безроздільно заволоділи музичні групи «Руки’В Брюки» та «Mr. Оч», які допізна сповнювали Новий Древній Київ рок-н-рольними мотивами. Тож свято, яке поєднало дві епохи – Древню Русь і сьогодення – вдалося на славу.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top