Now Reading
В Україні почалися продажі ще однієї новинки від АВТОЗАЗ

В Україні почалися продажі ще однієї новинки від АВТОЗАЗ

24 травня в рамках 20-го Київського міжнародного автосалону SIA 2012 відбулася презентація новинки від ЗАЗ – ЗАЗ Vida у кузові хетчбек. Слідом за виведенням на ринок седана Vida (перелицьований Chevrolet Aveo попереднього покоління), ЗАЗ доукомплектував свій модельний ряд ще однією версією популярної моделі, яка трохи більше ніж за місяць продажів знайшла 250 покупців в нашій країні. І на цьому ЗАЗ не збирається зупинятися.

ЗАЗ Vida припала до смаку українським покупцям завдяки популярному в нашій країні попереднього покоління Chevrolet Aveo. Vida стала доступнішою за свого корейського побратима в середньому до 8 тис. грн. у відповідній комплектації. Ціна на ЗАЗ Vida седан стартує з позначки 90 880 грн. і пропонується в трьох комплектаціях. ЗАЗ Vida хетчбек по доступності не стала винятком і пропонується в двох комплектаціях (відсутня базова) за ціною від 95 360 грн. (LS), що дешевше аналогічної версії в кузові седан (LS – 98 240 грн.). Ці версії комплектуються 1,5-літровим двигуном GM 84 л.с., добре відомим по Chevrolet Aveo.

ЗАЗ Vida також доступна в комплектації LT з автоматичною КПП за ціною 116 960 грн. (Аналогічна версія з кузовом седан – 117 280 грн.). Версія ЗАЗ Vida з «автоматом» пропонується з 16-тіклапанним двигуном GM 94 к.с. (Такі раніше не були доступні в Україну).

Як повідомили AUTO-Consulting в дистриб’юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» новинка вже з’явилася в автосалонах по всій Україні і до кінця року мають намір продати 6500 ЗАЗ Vida, з яких з кузовом хетчбек буде близько 20%, а 80% – з кузовом седан. Найбільш популярною версією в українців стане ЗАЗ Vida з кузовом седан в комплектації LS (електропакет, ЦЗ, кондиціонер, протитуманні фари), частка продажів якої сягатиме до 65% всіх Vida.

See Also
blank

Крім того, як стало відомо AUTO-Consulting, зараз на ЗАЗі ведеться робота над новими проектами, які найімовірніше можуть представити громадськості вже на Столичному автошоу в Києві у вересні. Зокрема можуть представити нову модель ЗАЗ Vida пікап, над якою український завод активно працює. Але на ЗАЗі обіцяють представити і ще одну новинку. Почекаємо вересня …

А поки на SIA компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» анонсувала зниження цін на модельний ряд ЗАЗ в Україну (крім новинки ЗАЗ Vida) на суму до 7000 грн.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top