Now Reading
Славське Рок проводить конкурс «Я люблю Карпати!»

Славське Рок проводить конкурс «Я люблю Карпати!»

Сьогодні, 20 червня стартував конкурс від міжнародного фестивалю «Славське Рок» під назвою «Я люблю Карпати!». Конкурс ми розробили спеціально до п’ятої річниці фестивалю і для всіх, хто любить Карпати та рок-музику. З огляду на світову інтеграцію в соціальні мережі, ми проводимо конкурс на нашій офіційній сторінці у Facebook (http://www.facebook.com/slavskerock). Вичерпну інформацію про конкурс можна знайти у спеціальній вкладці «Я люблю Карпати! Конкурс!!» у меню зліва на нашій Facebook-сторінці.

Щоб взяти участь у конкурсі необхідно:

  1. Долучитись до фанів нашої сторінки у Facebook
  2. Створити фото-історію про свою любов до Карпат.
  3. Розмістити на стіні нашої сторінки посилання на свою історію з позначкою «Конкурс» та коротким (до 200 знаків) коментарем – чому саме Ви маєте отримати головний подарунок конкурсу.
  4. Запросити друзів проголосувати за Ваше посилання (голосування відбувається коментарями «+1», likes – не враховуються).

Переможці конкурсу «Я люблю Карпати!» отримають:

  1. Два all inclusive тури на фестиваль
  2. Два вхідні квитки на фестиваль на всі три дні.
  3. Колекцію фестивальної символіки за п’ять років існування фестивалю.

Конкурс проводиться з 20 червня по 17 липня. 20 липня на сторінці фестивалю у Facebook, у групі фестивалю ВКонтакте і в нашому Twitter ми оголосимо переможців конкурсу.

Крім того, «Славське Рок» підготував спеціальні пропозиції для своїх Facebook-фанів. Офіційний туроператор фестивалю «Рутенія-тур» розробив триденні (29-31 липня) та дводенні (30-31 липня) тури на фестиваль. У вартість туру входить: проїзд потягом Київ-Славське-Київ (купе); трансфер вокзал-садиба-вокзал; проживання 3 дні і 2 ночі (або 2 дні і 1 ніч відповідно); реєстрація на фестиваль. Вартість турів залежить від місця проживання (садиба, пансіонат, готель) і варіює від 680 грн. до 1010 грн. Спеціально для всіх наших друзів у Facebook ми проводимо акцію «All inclusive для друзів» і надаємо 10% знижку на всі тури. Кількість акційних турів обмежена. Деталі можна дізнатись у спеціальній вкладці «All inclusive для друзів» на нашій офіційній сторінці у Facebook.

За детальнішою інформацію звертайтесь:

Тетяна Яковлєва, голова прес-служби фестивалю «Славське Рок»

press.slavskerock@gmail.com

See Also
blank

+38 (097) 703 78 11

+38 (093) 497 74 75

Компанія-організатор: «Спортивні та культурні ініціативи»
Оператор поселення: туристична компанія «Рутенія-тур»

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top