Now Reading
«День Києва» у Стародавньому Києві!

«День Києва» у Стародавньому Києві!

28-29 травня “Парк Київська Русь”(с. Копачів, Обухівський р-н, Київська обл.) запрошує усіх киян та гостей столиці на святкування Дня Києва. У ці дні ви побачите театралізовані вистави за участю богатирів, князів та скоморохів, захоплююче шоу прапорів. Побачите яскравий показ етно-моди та середньовічного костюму, який складається з двох частин. У першій частині будуть представлені відтворені воєнні обладунки скіфів IV ст. до н.е., спартанців I ст. н.е., римлян I ст. н.е., у другій – костюми міщан, князівської дружини, бояр, князів Стародавньої Русі, одяг кочових народів навіть костюми лицарів XV століття. Перевдягнувшись у середньовічний костюм, кожен бажаючий зможе відчути себе справжнім жителем Київської Русі, а взявши до рук меч та щит – ще й захисником міста Володимира.

Особливого колориту святу надасть ярмарок майстрів-умільців, які представлять свої ексклюзивні вироби та проведуть майстер-класи з гончарства та виготовлення ляльки-мотанки.

Кожен бажаючий зможе покататися верхи, постріляти у середньовічному тирі, розважитись взявши участь у цікавих конкурсах для дітей та дорослих.

Кульмінацією стане вечірня хореографічна вистава “Русь Первозданна” з унікальним неповторним вогняним дійством (багаття, факели, гра світла і тіні).

See Also
blank

Детальну інформацію шукайте на сайті www.parkkyivrus.com

Відзначте День столиці під безхмарним небом “Парку Київська Русь” і ви не пошкодуєте!

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top