Now Reading
Від кого шаленіють українські дівчата? (ТОП 10)

Від кого шаленіють українські дівчата? (ТОП 10)

Те, що в Україні вистачає гарних жінок не є секретом, але виникає таке от питання: «Від кого ж  шаленіє прекрасна половина нашої батьківщини?». Поставивши собі за мету пошук відповіді на це питання, ми вирішили провести невеличке опитування серед українських дівчат, підключивши їх подруг та просто знайомих.

На справді ситуація  досить цікава. Більшість дівчат відразу ж почала називати імена світових зірок, здебільшого акторів та співаків. Але коли ми запитали чи вважають вони, що в Україні є чоловіки, які б могли скласти гідну конкуренцію іноземним кумирам, то відразу ж на нас посипалися досить відомі імена сильної половини України. Наприклад, багато дівчат відраз ж згадала про видатного футболіста Андрія Шевченко, та відомих всім братів Кличко. Але окрім них багато голосів було віддано і за українських співаків – солістів відомих на сьогодні груп. Найбільш популярним серед українських чоловіків виявився Валерій Харчишин – вокаліст гурту «Друга Ріка».Трохи відстають від нього Святослав Вакарчук («Океан Єльзи»), та Сашко Положинський – лідер гурту Тартак. Не один раз і прозвучало ім’я актора початківеця коміка Ігоря Коваленка відомого під псевдонімом Куралесов.

Виявляється, що українські хлопці таки захоплюють серця наших дівчат, а чом би й ні. Серед них також є успішні, гарні, сильні і просто чарівні чоловіки. Отож бо пишаймося нашими чоловіками дівчата!

  1. Валерій Харчишин (Друга Ріка)
  2. Андрій Шевченко
  3. Віталій Кличко
  4. Володимир Кличко
  5. Святослав Вакарчук
  6. Сашко Положинський
  7. Андрій Хливнюк (Бумбокс)
  8. Олег Собчук (С.К.А.Й.)
  9. Іван Розін (Gouache)
  10. Ігор Коваленко (Куралесов)
імена сильної половини України
3 коментарі
  • чарівні хлопці, справжні чоловіки,
    Харчишин – мій улюбленець – на першому місці
    дякую, такий гарний рейтинг вийшов )))))

  • Харчишин – смакота!!!))) мій особистий вид героїну))) я від нього тихо шаленію!
    Шевченку також респект!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top