Now Reading
30 квітня «Парк Київська Русь» відкриє новий сезон!

30 квітня «Парк Київська Русь» відкриє новий сезон!

Сезон – 2011 триватиме 7 місяців і буде безкоштовним для київських учнів!

П’ять великих міжнародних фестивалів, щотижневі тематичні вихідні, нові споруди та експозиції, музеї, екскурсії на кількох мовах – до прийому відвідувачів у новому сезоні в “Парку Київська Русь” (с.Копачів, Обухівський район Київської області) готувалися ретельно!

Особлива увага в «ПКР» цього року – дітям. 30 квітня стартує благодійна акція «Дитинець Києва кличе вас!» – 500 тисяч школярів Києва та Київської області зможуть безкоштовно відвідати на вибір будь-який захід у «Парку Київська Русь». Найближчим часом школи отримають запрошення для дітей у Парк. Це запрошення разом з учнівським квитком надасть можливість входу на територію.

На відкритті нового сезону у Парку, яке відбудеться 30 квітня, глядачі побачать  виступи театру “Парку Київська Русь”, виступи каскадерів та незабутнє вогняне  шоу! Кожен бажаючий зможе взяти участь у цікавих активних іграх та конкурсах, вперше на території “Парку Київська Русь” буде презентований захоплюючий музичний конкурс “Барабанне коло”. Крім цього на території працюватимуть різноманітні локації: середньовічний тир (стрільба з луку, метання ножів та списів), катання на конях, середньовічна костюмерна, музей озброєння, дитячий майданчик та інші.

Також на честь відкриття сезону у “Парку Київська русь” відбудеться урочистий мото-парад за підтримки Київського мото клубу «Skulls MC»: більш ніж 200 мотоциклів проїдуть 45 км. від Києва Сучасного (збір о 10-00 на Дніпровській Набережній біля пам’ятника засновникам Києва) до Києва Стародавнього (с. Колпачів). Крім того, байкери представлять у Парку надзвичайну шоу-програму: байкерські  конкурси, силові конкурси, виставка унікальних мотоциклів (кастомів), показові виступи майстрів бойових мистецтв, бармен-шоу, благодійний аукціон.

See Also
blank

Початок програми о 13-00, територія Парку і локації відкриваються о 10-00.

Детальну інформацію шукайте на сайті www.parkkyivrus.com та за телефоном 044-461-99-37.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top