Now Reading
Зимова казка у «Парку Київська Русь»

Зимова казка у «Парку Київська Русь»

В унікальному місці – живому середньовічному місті Древньому Києві Князівства Київська Русь, що на Київщині, з 18 грудня до 19 січня проходитиме надзвичайно яскрава та колоритна новорічна шоу-програма «Зимова казка» для дітей та дорослих. На гостей чекатимуть театралізовані дійства, Резиденція Нового року, кінні шоу та прогулянки на конях і в санях, смачні гарячі страви в корчмі, польоти на канатному спуску, ворожіння від знахарки-волхвині, цікаві сувеніри, карбування монет та можливість незабутнього вікенду з проживанням.

З 18 грудня до 9 січня у вихідні та святкові дні працюватиме Резиденція Нового року, де кожний маленький та дорослий відвідувач зможе написати лист сивобородому чарівнику та залишити в чарівній скриньці здійснення бажань.
Протягом «Зимової казки» у вихідні та святкові дні гості побачать святкове дійство з зануренням у стародавні традиції, обряди та казки. Лише у Київській Русі можна буде побачити унікальну авторську виставу – театралізований кінний інтерактив боротьби заморських персонажів та слов’янських.

На гостей чекатимуть театралізоване «взяття воріт», заклинання, різноманітні ігри та забави. Кожен охочий зможе долучитись до майстер-класу зі співу колядок, а також побачити дійство за мотивами твору М. Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки». А ще – і дорослих, і дітей запрошуватимуть в запальні батли, хороводи та флеш-моби.

На Різдво 25 грудня та з 7 січня казкові жителі Древнього Києва розіграють справжній вертеп: Діва Марія зі святим немовлям, пастухи, волхви, і звичайно – боротьба добра зі злом і перемога добра у фіналі.

Грандіозне святкування новорічної ночі чекає на гостей 31 грудня з 21:00! Древній Київ підготував яскраву святкову розважальну програму з музикою та танцями, виступами кінного театру та різноманітними розвагами, смачні гарячі страви, напої та настоянки, подарунки, пригощання та феєрверк. Такого святкування в Вашому житті ще не було!

Протягом всього новорічного циклу святкувань у вихідні та святкові дні смачно поїсти страв, приготованих на відкритому вогні, можна буде в альтанках та в теплій корчмі.

У Древньому Києві кожен гість відчує себе повноправним мешканцем середньовічного міста. Тут можна приміряти історичні костюми часів Київської Русі, навчитися влучно стріляти з лука, метати ножі та карбувати монети за давньою технологією. В гостях у волхвині відвідувачі скуштують трав’яних чаїв за забутими рецептами та доторкнуться до стародавніх таємних знань. А в середньовічній крамниці та на ярмарку майстрів – виберуть на пам’ять оригінальні сувеніри ручної роботи.

See Also
blank

Любителів екстриму потішать швидкісна гірка «Змій Горинич» і канатний спуск «Політайло» з маршрутами різної складності.
Бажаючі продовжити відпочинок можуть залишитися на ніч в комфортабельних кімнатах (за попереднього бронювання).

Вартість квитків (в новорічну ніч ціни відрізняються):

  • Для дорослих 200-250 грн (в залежності від дати відвідування),
  • Для пенсіонерів та студентів 150 грн,
  • Для школярів 100 грн,
  • Дошкільнятам – безплатно.

Адреса: Київська область, Обухівський район, село Копачів. Дістатися можна на своєму автомобілі або громадським транспортом. Розклад маршруток можна подивитися на сайті «Обухівтранс» або на сайті «Парк Київська Русь» в розділі «Контакти».

Телефон: +38 050 385 20 35, +38 044 461 99 37
Деталі на сайті: https://parkkyivrus.com/
FaceBook: https://www.facebook.com/parkkyivrus

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top