Now Reading
Фестиваль “Борщ-Фест”

Фестиваль “Борщ-Фест”

2 жовтня на території виставочного центра “Чубинське” під Києвом відбувся фестиваль “ Борщ-Фест”, у рамках якого встановлений вітчизняний і світовий рекорд – у спеціально виготовленій каструлі-цистерні зварили 5 тисяч літрів борщу.

Борщ зварили по одному із традиційних українських рецептів з 24 інгредієнтів.
Тільки солі пішло 22 кг.
Використано також:

  • 250 кг буряка,
  • 250 кг капусти,
  • 380 кг картоплі,
  • 160 кг квасолі,
  • 90 кг моркви,
  • 80 цибулі.

Почали готовити борщ 0 5 ранку для того, щоб до обіду встигнути зварити борщ, оскільки з урахуванням досвіду аналогічного заходу, тільки воду до кипіння в такій великій каструлі необхідно доводити не менш двох годин. Щоб гості заходу змогли спробувати гарячого борщу, розроблені спеціальні технології його відвантаження з каструлі-гіганта, оскільки, як підрахували організатори, якщо на одну порцію виділяти навіть 5 секунд, то на роздачу всього борщу необхідно близько 3,5 – 4 годин.

See Also
blank

Вартість однієї такої каструлі борщу-22 тисячі гривень.

Матеріал люб’язно наданий maupictures.ca

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top