Now Reading
На трасі Н-31 завершується будівництво ще одного об’єкту

На трасі Н-31 завершується будівництво ще одного об’єкту

На шляхопроводі біля с. Підгора завершено бетонування опор, ригелів та підфермеників. Штучна споруда знаходиться на обході міста Кобеляки, котрий є складовою траси Н-31 Дніпро – Решетилівка.

Споруда призначена для проїзду габаритної сільськогосподарської техніки. Наразі триває підготовка до монтажу балок.

Основний трафік буде рухатися зверху по цементобетонній дорозі. Транспорт місцевого населення, зокрема сільськогосподарські механізми, їхатимуть знизу. Висота тунелю становить 4,5 метри, довжина – 12 метрів.

На даному об’єкті працює компанія Onur Group Ukraine
Траса Н-31 «Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка» – стратегічний проєкт Укравтодору, який передбачає спорудження нової чотирисмугової дороги. Вона проходить в обхід населених пунктів на зразок європейських автобанів.
Будівництво ведеться у Полтавській та Дніпропетровській областях. У останній завершення робіт передбачено у 2022 році. У Дніпропетровській області будується 58 км дороги Н-31.

See Also
blank

У 2020 році в експлуатацію введено 19,4 км дороги. У середині жовтня відбувся тендер на будівництво ще 29,5 км. Дорогу побудують від каналу Дніпро – Донбас до межі Дніпропетровської та Полтавської областей, включаючи 4 транспортні розв’язки в різних рівнях та естакаду через річку Оріль.

Прокоментуй!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top