Now Reading
Учасники першого в Україні екотрофі «Перевал Бобікуса» прибрали Карпати

Учасники першого в Україні екотрофі «Перевал Бобікуса» прибрали Карпати

Перший в Україні екотрофі-рейд «Перевал Бобікуса» відбувся успішно, – повідомляють організатори. З 18 по 22 вересня 2012 року в Сколівських Бескидах для прибирання природи зібралось понад 50 джиперів з 10 областей країни та АР Крим. Протягом 4 днів поїздок горами вони прибрали 4 водоспади та декілька скельних масивів. Загалом на сміттєзвалища вивезли понад 300 кг сміття. Це дозволило підготувати важливі пам’ятки природи та історії до туристичного сезону 2013 року. Попри збирання сміття, джипери зробили ще одну добру справу – привернули увагу до варварських вирубок Карпат.
Приємно, що чимало джиперів приїхали зі своїми сім’ями та дітьми, а також акцентували на проблемі засміченості території місцевим мешканцям, показуючи важливий приклад екологічної свідомості. Учасники екотрофі також встановили смітники та облаштували стаціонарні туалети біля туристичних об’єктів.
Організатори вдячні місцевим адміністраціям та керівництву державного історико-археологічного заповідника «Тустань» за допомогу в добрій справі. Джипери також дякують ТМ FRESHOFFROAD, TM FRESHPR, Бориславській приватній пивоварні за допомогу в облаштуванні табору, проведенні акції та за свідому екологічну позицію.
Екомандрівку вирішили зробити щорічною. Організовуватимуть її восени – в сезон, коли сміття після туристів назбирується найбільше.

Контакти:
Pr-агенція FRESHPR
м. Київ, вул. Вавілових, 9, 2-й поверх
+38 044 453 74 79
info@freshpr.com.ua

1 коментар
  • Молодці хлопці! Це мала б робити влада, екологи, місцеві мешканці та адміністрація природніх парків. Натомість роблять люди з інших міст і областей.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Scroll To Top